PSRM

24 mai 2022

Dinari Cojocaru: Azi, cineva vrea pe banii publici să-și facă zi de naștere și nu doar în țară, dar și peste hotare

În aceste moment, în țară se instituie dictatura, iar pentru a-și atinge scopul, partidul de la guvernare și președintele Maia Sandu folosesc metodele lui Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută de către consilierul PSRM în Consiliul municipal Chișinău, Dinari Cojocaru, la protestul din scuarul Parlamentului.

„Azi cineva vrea pe seama banilor noștri, banilor publici, să-și facă zi de naștere nu doar în țară, dar și peste hotare. Maia Sandu stă la o masă copioasă, peste hotare, unde stăpânii îi aruncă câte un os și îi spun mulțumesc pentru că instituie o dictatură mai rea decât dictatura lui Plahotniuc. Nu degeaba se spune ca Maia Sandu este Plahotniuc în fustă. Jos Maia Sandu! Este un mecanism pus bine la punct, prin care toți oponenții Maiei Sandu să fie eliminați: unii să plece benevol din țară, alții să fie puși la pușcărie”, a declarat Dinari Cojocaru.

Membrii și simpatizanții PSRM protestează, azi, în scuarul Parlamentului, față de ilegalitățile guvernării PAS și față de dosarele penale intentate la comandă. Manifestația a fost organizată după ce procurorii au descins, în această dimineață, în casa fostului șef al statului, Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă