PSRM

18 decembrie 2018

Din inițiativa fracțiunii PSRM sute de familii vor beneficia de suport financiar

Din inițiativa fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, sute de familii vor beneficia de suport financiar în dependență de dificultatea situației financiare.

Potrivit deciziei Consiliului Municipal, care a susținut inițiativa socialiștilor, în noiembrie-decembrie 2018, au fost incluși în listele beneficiarilor pentru suport financiar 1509 familii cu venituri mici, din Chișinău și suburbii.

De asemenea, din inițiativa socialiștilor, a fost creat Serviciul Social de suport monetar familiilor/persoanelor defavorizate, prin care familiile pot primi suport financiar de pînă la 6 mii lei pentru reparațiile locuințelor, achiziționarea mobilierului, lemne pentru foc, cărbuni, îmbrăcăminte și alte lucruri esențiale. De acest suport vor beneficia 854 de persoane.

În afară de aceasta, familiile cu copii, la fel vor primi suport financiar în valoare de 4000 lei. De acest suport, în total vor  beneficia 655 de familii.

În anul 2018, din inițiativa fracțiunii PSRM din CMC, 2050 de familii din Chișinău au primit asistență financiară în valoare de 2000 lei la nașterea celui de-al treilea copil, precum și pentru nașterea primului copil din familiile social vulnerabile.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă