PSRM

22 ianuarie 2021

Corneliu Furculiță spune cum au loc discuțiile cu privire la declanșarea anticipatelor

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni la Accent TV, detalii despre discuțiile inițiate de PSRM cu fracțiunile și grupurile parlamentare cu privire la declanșarea alegerilor anticipate. Deputatul a declarat că la îndemnul PSRM au răspuns toate fracțiunile parlamentare, excepție făcând doar una.

Parlamentarul a precizat că în cadrul acestui dialog au fost exprimate diferite opinii legate de procedura declanșării anticipatelor și de termenul când acestea urmează să aibă loc.

”Noi ne-am întâlnit cu reprezentanții tuturor fracțiunilor din Parlament. Excepție face o fracțiune, care nu a reacționat la apelul nostru. Cu celelalte ne-am întâlnit, am discutat, fiecare și-a expus poziția. Toate fracțiunile parlamentare înțeleg că alegerile anticipate sunt inevitabile. Sunt diferite opinii: cineva optează pentru organizarea cât mai rapidă a anticipatelor, alții – pentru desfășurarea alegerilor în toamnă, iar unii – pentru păstrarea actualului Parlament care să voteze un nou Guvern”, a declarat Furculiță.

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM a declarat că va oferi informații exhaustive cu privire la rezultatele acestor discuții, imediat ce acestea se vor încheia.

”Discuțiile au loc, noi ne întâlnim, ele au un caracter neoficial, dar la încheierea acestor discuții noi vom veni cu o declarație”, a menționat Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă