PSRM

28 ianuarie 2020

Deputații socialiști s-au întîlnit cu reprezentanți ai Bundestagului german

La Berlin, a avut loc o întrevedere între conducerea Comisiei pentru buget a Bundestagului german și Delegația Parlamentului Republicii Moldova, condusă de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc. Din componența delegației face parte și deputatul socialist Petru Burduja.

Părțile au făcut schimb de informații despre obiectivele, sarcinile și activitățile comisiilor bugetare ale Parlamentelor din ambele state.

Membrii delegației moldovenești au fost interesați de modul în care sunt soluționate unele sau alte probleme cu care deputații moldoveni se confruntă în procesul bugetar și în relațiile cu autoritățile publice centrale, inclusiv cu instituțiile care raportează Parlamentului și cu multe altele.

Reprezentanții Comisiei pentru buget a Bundestagului au fost interesați, la rîndul lor, nu numai de procedurile bugetare, ci și de situația politică din țara noastră, inclusiv prioritățile de politică externă / prioritățile conducerii Republicii Moldova.

Membrii delegației moldovenești au asigurat partea germană de intenția autorităților Republicii Moldova de a respecta în continuare obligațiile asumate în interesul statului și al poporului Republicii Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă