PSRM

06 martie 2020

Deputații PSRM au participat la ședințele comisiilor permanente ale AIP CSI

Deputații din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor Bogdan Țîrdea și Alexandr Suhodolski au participat la ședințele comisiilor permanente ale Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente, care se desfășoară la  Sankt-Petersburg.

Bogdan Țîrdea a menționat că Comisia pentru chestiuni politice și cooperare internațională a examinat subiectul cu privire la evenimentele dedicate aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei în țările CSI. Membrii comisiei au adoptat proiectul adresării Consiliului Adunării Interparlamentare către comunitatea internațională, care conține apelul de a se opune reabilitării ideologiei naziste și a manifestărilor agresive de naționalism.

Alexandr Suhodolski a participat la ședința Comisiei pentru cultură, informație, turism și sport, în cadrul căreia participanții au discutat mai multe subiecte cu privire la cooperarea culturală și științifică în cadrul CSI. Deputatul socialist a făcut o serie de propuneri pe parcursul examinării agendei, în special în domeniul platformei specializate Travel Hub „Содружество”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă