PSRM

10 decembrie 2021

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-a întâlnit cu un grup de deputați ai Dumei de Stat

Membrii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Partidului Comuniștilor din Republica Moldova din Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-au întâlnit, astăzi, cu o delegație a deputaților Dumei de Stat a Federației Ruse, aflată în vizită în Republica Moldova.

Profitând de ocazie, președintele fracțiunii Zinaida Greceanîi a felicitat membrii delegației cu ocazia alegerii în calitate de deputați ai Dumei de Stat, în urma alegerilor din toamna acestui an.

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-au arătat interesați de stabilirea unei interacțiuni active și productive cu parlamentarii din Duma de Stat.

În opinia lor, există premise bune pentru a valorifica potențialul mare de colaborare. Astfel, în Parlamentul Republicii Moldova există un Grup numeros de prietenie cu Federația Rusă, condus de Zinaida Greceanîi, precum și Comisia Interparlamentară de Cooperare între Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse.

Deputații moldoveni au fost informați că, în curând, și în cadrul Dumei de Stat urmează a fi în încheiată procedura de desemnare a Grupului de prietenie cu Parlamentul Republicii Moldova.

Parlamentarii din cele două state au convenit să mențină dialogul constant pe toate subiectele de actualitate și să contribuie prin activitatea legislativă la consolidarea relațiilor moldo-ruse și la promovarea intereselor cetățenilor.

 

Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă