PSRM

27 noiembrie 2015

Deputaţii socialişti participă la cea de-a 43-a Sesiune plenară a AIP CSI.

Radu Mudreac, deputat al PSRM în Parlamentul RM, preşedintele comisiei pentru agricultură şi industrie alimentară şi deputatul socialist Vladimir Golovatiuc s-au deplasat la Sankt-Petersburg în vederea participării la lucrările celei de-a 43-a Sesiuni plenare a AIP CSI, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg în perioada 26-27 noiembrie curent.

Sesiunea plenara se desfăşoara sub genericul „Migraţia internaţională: probleme, cooperare şi perspective de dezvoltare”.

Înainte de Sesiune va avea loc şedinta Consiliului AIP CSI şi şedinţele a 5 Comisii permanente. Discuțiile vor viza activitățile efectuate în cadrul AIP CSI pe parcursul anului 2015, documentele aprobate, precum și planul de acțiuni pentru perioada următoare.

Radu Mudreac va participa la comisia pentru politica agrară, resurse naturale şi ecologie, iar Vladimir Golovatiuc la Comisia pentru politica sociala si drepturile omului.

De menţionat că Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Convenţia cu privire la Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale Comunităţii Statelor Independente pe data de 17 martie 1998.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă