PSRM

22 decembrie 2020

Deputații PSRM nu vor susține demiterea Guvernului Chicu

Deputații PSRM nu vor susține la ședința de miercuri moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu. Totodată, socialiștii reiterează că este nevoie de alegeri parlamentare anticipate. Despre aceasta președintele Igor Dodon a scris pe Facebook, după ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

„Am făcut bilanțul sesiunii de toamnă a legislativului. Am mulțumit deputaților PSRM pentru susținerea inițiativelor mele sociale și economice, de o importanță majoră pentru concetățenii noștri.

De asemenea, am vorbit despre ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru 23 decembrie, în cadrul căreia urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu.

Deputații PSRM au decis că nu vor susține demiterea Cabinetului de Miniștri, dar și-au reiterat poziția privind necesitatea dizolvării Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate.

În context, membrii fracțiunii vor continua discuțiile în vederea identificării unei soluții optime pentru lansarea procedurii de dizolvare a Parlamentului”, a precizat Igor Dodon.

Dodon Igor (facebook.com)

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă