PSRM

23 mai 2015

Deputaţii PSRM în frunte cu Igor Dodon au participat la Marşul Familiei

Mii de cetăţeni au luat parte, astăzi, 23 mai, la Marşul Familiei, organizat de Biserica Ortodoxă din Moldova. Participanţii la acţiune s-au pronunţat pentru păstrarea valorilor ortodoxe morale tradiţionale, pe care, timp de veacuri, le-a promovat poporul moldovenesc.

La Marş s-au alăturat şi deputaţii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova în frunte cu preşedintele formaţiunii, Igor Dodon, care auparticipat la marş alături de membrii familiilor lor.

„Acest marș are o conotaţie deosebită, deoarece este nevoie să ne consolidăm societatea, să contribuim la păstrarea tradiţiilor seculare, să fortificăm creştinismul în ţara noastră. Anume de aceea, astăzi, am decis să răspund apelului Mitropoliei şi am venit aici împreună cu copiii, pentru a fi alături de un număr mare de credincioşi ortodocşi, care se pronunţă categoric împotriva valorilor ce ne sînt impuse de Uniunea Europeană”, a indicat preşedintele PSRM , Igor Dodon.

El a amintit că, luni, 25 mai, se împlinesc 3 ani din momentul adoptării de către majoritatea parlamentară din Moldova a Legii privind egalitatea de șanse. Deputaţii PSRM nu au susţinut adoptarea acestei legi, contestînd-o ulterior la Curtea Constituţională. Totuşi, CC a refuzat să accepte sesizarea în cauză spre examinare. După cum a declarat Dodon, socialiştii consideră că această lege „ne distruge pe noi, ne distruge credinţa, tradiţiile şi valorile”, de aceea vor continua să lupte pentru anularea ei.

Menţionăm că Marşul Familiei a fost un răspuns la marșul organizat de homosexuali, care a avut loc duminica trecută, fiind păzit de sute de poliţişti din subdiviziunile cu destinaţie speciale ale MAI.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă