PSRM

27 septembrie 2014

Deputaţii din FR împreună cu Igor Dodon, preşedintele PSRM au vizitat Complexul Memorial „Eternitate”

Astăzi, la invitația președintelui Partidului Socialiștilor, Igor Dodon,  la Chișinău au sosit deputații Dumei de Stat a Federației Ruse, Serghei Mironov și Oleg Paholcov pentru a participa la Congresul al XII-lea  Extraordinar al PSRM.

Mai mulți membri ai PSRM, împreună cu oficialii de la Moscova au mers la Complexul Memorial  „Eternitate” unde au depus flori pentru a aduce un omagiu eroilor căzuți în cel de-al doilea război mondial.

Serghei Mironov, deputat în Duma de Stat a FR, liderul partidului „Spravedlivaia Rossia” a menţionat că astăzi este foarte important să ţinem minte despre faptele eroice ale ostaşilor care au eliberat Europa de ciuma fascistă, deoarece lupta cu fascismul devine tot mai actuală, mai ales în contextul evenimentelor din Ucraina.

Referindu-se la participarea  la lucrările Congresului al XII-lea extraordinar al PSRM Mironov a subliniat: „Noi avem o colaborare frumoasă cu PSRM şi recent am semnat un acord de colaborare dintre partidele noastre.  Sunt foarte bucuros că într-o perioadă foarte scurtă de timp, mă întîlnesc a treia oară cu Igor Dodon. Noi susținem acest partid deoarece are o poziție clară pro-moldovenească şi considerăm că interesele naționale, viitorul și siguranța poporului din Moldova sînt prioritățile de bază ale PSRM.”

La rîndul său, Igor Dodon, a mulţumit oaspeţilor pentru faptul că au acceptat să participe la lucrările congresului, menţionînd că „Spravedlivaia Rossia” este un partener de încredere pentru PSRM.

Amintim că mîine, 28 septembrie, cu începere de la 11.00, în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, va avea loc Congresul XII Extraordinar al PSRM.

Foto

Video

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă