PSRM

18 august 2021

Deputat socialist: Medicii, în loc de salarii majorate, primesc mai multe infecții COVID-19 și „bonus” – prețuri mai mari la produse și servicii

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Vladimir Odnostalco a comentat pe o rețea socială afirmațiile premierului Natalia Gavrilița despre „presiunea inflaționistă” (scumpiri) care va fi provocată de majorarea pensiei minime.

„VREMURI PROASTE ne așteaptă! Noutatea vine chiar de la premierul Natalia Gavrilița, care a vorbit astăzi cu guvernatorul BNM, Octavian Armașu, despre „presiunea inflaționistă” care va urma creșterii pensiei minime. Altfel spus, prețurile vor crește și mai mult decât până acum, totul se va scumpi. Subliniez, nu am spus eu asta, ci chiar prim-ministrul Natalia Gavrilița, care anticipează scumpirile ce ne așteaptă la toamnă”, a scris deputatul.

Socialistul a făcut trimitere la o vorbă populară – „cu o mână îți dă, iar cu alta îți ia”.

„Și dacă Natalia Gavrilița deja pregătește cetățenii de un nou val de scumpiri, care va veni peste noi în toamnă, angajații în sistemul medical mai așteaptă majorarea salariilor cu 40%, care trebuia să fie aplicată încă din 1 iulie. Din păcate, în loc de majorarea salariilor, medicii primesc tot mai multe cazuri pozitive de COVID-19 și „bonus” – prețuri mai mari la toate produsele și serviciile. Adică, o viață mai grea”, mai scrie Odnostalco.

„Dar parcă altfel trebuie să arate „vremurile bune”?”, s-a întrebat în final deputatul socialist.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă