PSRM

24 martie 2020

Deputat PSRM indignat de calitatea mănușilor medicale

Deputatul din partea fracțiunii Partidului Socialiștilor Vladimir Odnostalco, a comentat situația cu privire la mănușile medicale de proastă calitate, care au fost achiziționate centralizat în perioada cînd  Ministru al Sănătății era doamna Ala Nemerenco.

„Este vorba despre „ministrul Fiasco din Guvernul Zero”- fostul Ministru al Sănătății Nemerenco. Ieri, „specialista” s-a arătat indignată de mănușile rupte în una din instituțiile medicale. Erau mănuși din vinil.

Posibil, unii au uitat, DAR, aceste echipamente medicale au fost achiziționate în perioada „domniei specialistei”. Au fost achiziționate de către Directorul Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate, Eduard Patic, pe care tot ea l-a promovat în funcție.

Aici apar multe întrebări … Unele dintre ele: Unde s-a uitat „specialista”? Ce a făcut protejatul ei?

Voi face apel oficial la autoritățile competente pentru a verifica de ce s-a întîmplat acest lucru și cine este vinovat. Și nu este nevoie să învinovățim ministerul de ceea ce au solicitat și apoi livrat agenții economici!”, a scris socialistul pe pagina sa pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă