PSRM

21 iulie 2022

Deputat PSRM: Guvernul nu își execută misiunea sa de bază, de a guverna țara

Guvernul nu își execută misiunea sa de bază, cea de a guverna țara. Acest lucru a fost declarat de deputatul PSRM, Alla Darovanaia, în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Din toate încercările care le are guvernul, au vrut să fie mai bine, dar se primește mai rău, fiindcă toate încercările de a face ceva în situația în care noi ne aflăm, guvernul ia niște măsuri micuțe pe careva categorii și nu își execută misiunea sa de bază, de a guverna țara”, a declarat deputatul PSRM.

Darovnnaia susține că Guvernarea a mințit pensionarii în campanie electorală. Deputatul PSRM este de părerea că guvernarea țării poate fi efectuată doar cu succes, nu prin acordarea de compensații și prin majorarea pensiei minime, de 2000 de lei, care astăzi înseamnă nimic, dar prin acțiuni mult mai concrete.

„Pensia de 2000 de lei nu înseamnă nimic în ziua de azi, atunci când mergi la magazin. Pensionarii cu toate acele majorări care au fost promițătoare, toate acele majorări care au adus guvernării, au adus PAS-ului o mare parte din procentele câștigate a fost acea pensie de 2000 de lei, doar că nu au primit-o toți. Aceasta a fost un truc electoral foarte reușit.(…) A trecut deja un an de zile, în acest an de zile se guvernează țara în condiții de situații excepționale, această situație excepțională permite absolut tot să facă guvernul ca să îmbunătățească viața cetățenilor și să ridice economia fără a trece prin procedurile parlamentare care oferă mai multă transparență și care sunt în corespundere cu Constituția Republicii Moldova, dar vedem ce avem la ziua de azi”, a declarat deputatul PSRM, Alla Darovnnaia.

Deputat PSRM: Guvernul nu își execută misiunea sa de bază, de a guverna țara

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă