PSRM

20 noiembrie 2017

DECLARAŢIE privind rezultatele referendumului de demitere a Primarului capitalei din data de 19 noiembrie 2017

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) mulţumeşte locuitorilor municipiului Chişinău care au înţeles importanţa referendumului de duminică, 19 noiembrie 2017 şi au participat la el.

Din păcate, şansa reală pe care am avut-o de a pune capăt stării de haos şi incertitudine din capitală prin demiterea lui Dorin Chirtoacă şi prin deschiderea căii legale spre alegerea unui nou Primar a fost irosită. Iar responsabilitatea pentru aceasta, precum şi pentru consecinţele grave ce vor surveni revine partidelor ce au chemat oamenii să boicoteze referendumul. Abuzând de încrederea unei importante părţi a locuitorilor municipiului Chişinău, aceste partide şi-au promovat propriile interese înguste, care ţin atât de Primăria capitalei, cât şi de viitoarele alegeri parlamentare, dar mai ales de înţelegerile secrete pe care le au privind situaţia de după aceste alegeri.

PSRM condamnă modul iresponsabil prin care partidele ce au chemat la boicotarea referendumului au manipulat şi au indus în eroare alegătorii. Or, urmarea directă a acţiunilor lor va fi degradarea continuă a situaţiei în Chişinău, distrugerea şi a ceea ce a mai rămas din capitala Republicii Moldova.

Totodată, PSRM anunţă pe această cale că nu va renunţa la luptă pentru a da o nouă şansă orașului Chişinău, locuitorilor capitalei, care, cu siguranţă, merită o viaţă mai bună într-un oraş modern şi civilizat!

20 noiembrie 2017

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă