PSRM

27 august 2018

Declarația PSRM cu ocazia celebrării Zilei Independenței Republicii Moldova

Partidul Socialiștilor din RM felicită cetățenii țării cu ocazia a celor 27 de ani de independență a Republicii Moldova.

Această sărbătoare este una specială pentru noi – acei care credem în viitorul Republicii Moldova – un stat puternic, independent și prosper.

Din păcate, atît actuala guvernare, cît și unele forțe politice folosesc una dintre cele mai importante sărbători în propriile scopuri politice ale partidelor sale.

Evenimentele pe care le urmărim în zilele de 26-27 august din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, discreditează și reduc semnificația și simbolismul acestei sărbători.

Noi împărtășim nemulțumirea cetățenilor care protestează împotriva fărădelegilor regimului. Însă, noi suntem categoric împotriva participării la proteste, a unioniștilor, care pledează pentru lichidarea statului moldovenesc, cît și a ex-miniștrilor și a actualilor deputați din parlament care mulți ani au fost parte a alianței anti-popor de la guvernare.

Noi condamnăm acțiunile ambelor grupări politice pro-europene – a regimului de la guvernare cît și așa-numitei ”opoziții de dreapta”, care utilizează, pe de o parte oamenii simpli, umilindu-le demnitatea, iar pe de altă parte – utilizează sărbătoarea de stat pentru atragerea maximă a atenției asupra acțiunilor sale politice.

Partidul Socialiștilor este convins că astăzi, misiunea forțelor sănătoase din societate este de a face tot posibilul pentru a trimite politicieni compromițători care au fost la putere în ultimii 9 ani la coșul de gunoi al istoriei.

Poporul va face alegerea corectă la următoareale alegeri parlamentare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă