PSRM

09 iunie 2019

Declarația Partidului Socialiștilor privind situația politică actuală

Partidul Socialiștilor nu recunoaște nicio decizie a așa-numitei Curți Constituționale, dar în realitate, a șase oameni controlați de regimul antipopular al partidului democrat, aprobate în ultimile zile. Toate aceste acțiuni sunt anticonstituționale și orientate spre destabilizarea situației din țară.

Confirmăm încă odată că, tot ce se întîmplă și toate acțiunile Partidului Democrat și ale liderilor săi nu sunt altceva decît uzurparea puterii de stat, care, conform Constituției, este cea mai gravă crimă împotriva poporului și a țării.

Toate acțiunile enunțate de Pavel Filip și alți lideri ai PDM, sunt ilegale.

În aceste condiții nu poate fi vorba despre nici un fel de alegeri anticipate. În prezent, în țară există Parlament, Președinte și Guvern legitim.

Partidul Socialiștilor vine cu un apel către toți partenerii internaționali cu îndemnul de a acorda o notă situației actuale din țară. Mulți dintre partenerii noștri au felicitat deja pe doamna Zinaida Greceanîi cu ocazia alegerii în funcția de președinte al Parlamentului și cu formarea structurilor puterii. La moment continuă să apară tot mai multe declarații privind recunoașterea guvernării noi și a conducerii parlamentului.

În condițiile create, Partidul Socialiștilor vine cu un îndemn către toți susținătorii de a nu ceda în fața provocărilor. De asemenea, îndemnăm susținătorii noștri să se mobilizeze și să fie gata la primul apel să iasă întru susținerea Partidului Socialiștilor și a Președintelui RM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă