PSRM

24 februarie 2019

Țîrdea: Dacă nu schimbăm puterea astăzi, atunci mîine vom urla ca lupii

Candidatul PSRM la funcția de deputat, Bogdan Țîrdea, a votat la secția de votare în a cărei rază teritorială își are reședința.

“Am votat pentru o Moldovă fără corupție, fără hoți, fără oligarhi. Am votat pentru o Moldovă liberă și corectă”, a remarcat socialistul.

Răspunzînd la  întrebarea despre comportamentul agresiv al concurenților, Bogdan Țîrdea a remarcat că, acest lucru demonstrează teama actualei guvernări și despre faptul că le este frică să piardă, așa că au lăsat întregul arsenal de „democrație”. Socialistul a numit “democrația” drept mituire, intimidare, transportarea din Transnistria și chiar caruselul.

“Vedem aceleași autobuze. Există o suspiciune că, aceste autobuze cu transnistreni, care au primit cîte 20 de dolari de la Sherif, pentru a vota guvernarea actuală. Merg prin toate raioanele din țară și votează pentru oligarhi, votează pentru guvernarea actuală”, a spus Bogdan Țîrdea.

Potrivit candidatului PSRM la funcția de deputat, guvernarea actuală va pierde indiferent de situație, dacă nu acum, atunci peste cîteva zile. Deoarece astăzi, țara se află deja la fund, în cea mai profundă sărăcie și corupție, pe care deja nimeni nu intenționează să o îndure.

„Dacă astăzi nu schimbăm această putere, atunci mîine vom urla ca lupii. Noi, și în special pensionarii, persoanele cu dizabilități, familiile numeroase, acei oameni care trăiesc astăzi în sărăcie și cea mai profundă nedreptate. Trebuie să luptăm cu aceasta. Și arma principală este votul nostru” consideră Țîrdea.

Amintim, astăzi în Republica Moldova se desfășoară alegerille parlamentare. Secțiile de votare au fost  deschise la 07.00 și vor funcționa pînă la 21.00.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă