PSRM

03 iunie 2020

Corneliu Furculiță: PSRM face politică pentru oameni, pentru țară, nu show-uri de senzație pentru a impresiona. Așa și se explică susținerea cetățenilor

“PSRM face politică pentru oameni, pentru țară, nu show-uri de senzație pentru a impresiona. Așa și se explică susținerea cetățenilor pentru socialiști”.

Astfel a comentat președintele fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, datele ultimului sondaj social-politic. Potrivit studiului, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegerile parlamentare anticipate, socialiștii ar obține 55 de mandate în Legislativ.

„În mod firesc, sunt diferite reacții în spațiul public. Pe noi, însă, ne bucură recunoștința cetățenilor țării, care apreciază munca noastră. Spre deosebire de alți politicieni de Facebook, noi, socialiștii, suntem zilnic în teritoriu. Avem organizații locale aproape în fiecare sat, comună, oraș și municipiu. Noi nu fugim după cît mai multe LIKE-uri pe rețelele de socializare, ci muncim alături de oameni, discutăm cu ei, îi ascultăm, venim cu soluții la problemele lor”, a mai scris Furculiță.

Experții FOP au prezentat astăzi sondajul social-politic, realizat la solicitarea canalului de televiziune TVC 21. Potrivit studiului, în caz de anticipate, în Parlament ar accede trei formațiuni politice. Este vorba despre PSRM, care ar obține 55 de mandate, PAS cu 37 de mandate și Platforma DA – 9 mandate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă