PSRM

09 iunie 2020

Corneliu Furculiță: Pe faptul acestui nou fals, voi depune o plîngere penală în cel mai scurt timp

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, va depune o plîngere la Procuratură după ce în presă a apărut un nou fals. Despre aceasta Furculiță a scris pe pagina sa de Facebook.

“Falșii scenariști sunt acum și falși pictori. Astăzi am văzut o nouă producție „Miami Pictures”, de data asta cu hîrtiuțe pe care au desenat cifre. Și un text în care, printre altele, îl ruga pe Procurorul General să țină în secret maxim mesajul, dar tot ei îl strecoară în presa pe care o controlează”, scrie Furculiță.

Liderul fracțiunii PSRM spune că astfel se dorește sustragerea atenției de la ancheta furtului miliardului.

“Petardele informaționale nu trebuie să influențeze deloc în procesul de aflare a adevărului, tragerea la răspundere a celor vinovați în „furtul secolului”, confiscarea averii lor pentru a fi întoarsă poporului. Pe faptul acestui nou fals, voi depune o plîngere penală în cel mai scurt timp. Sper că procurorii vor face lumină în toată această acțiune, bazată pe minciună și fals”, a conchis Furculiță.

Astăzi în presă a apărut fotografia unor fițuici pe care sunt scrise niște cifre și pusă o semnătură. Potrivit informațiilor prezentate de jurnaliști, acestea ar fi chitanțe, semnate de Corneliu Furculiță. Autorul fotografiei pretinde că fițuicile se referă la banii pe care PSRM i-ar fi primit de la Vlad Plahotniuc.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă