PSRM

19 octombrie 2021

Corneliu Furculiță: Dodon s-a retras din Parlament, dar în continuare el este președinte al PSRM

Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul Corneliu Furculiță, la NTV Moldova.

„Este o decizie personală, chibzuită, decizie discutată cu liderii, cu activul partidului. Nu a fost o decizie luată pe neașteptate. Dlui la moment s-a retras în calitate de deputat, dar în continuare el este președinte al PSRM și la congresul de pe 18 decembrie se vor decide modificările la statut. Vom decide câți oameni vor fi în conducere și cine vor fi ei. Evident că vor fi liderii, vor fi cei mai responsabili, cei mai bine pregătiți pe domenii. Această decizie denotă că partidul este dinamic, că în partid sunt schimbări, că partidul în continuare este lider în viața politică și reprezintă stânga în Parlament și pe eșichierul politic în întregime”, a declarat Corneliu Furculiță.

Deputatul PSRM spune că situația de astăzi îi amintește de perioada, când Igor Dodon a renunțat la carnetul de partid pentru a fi președinte de țară. Corneliu Furculiță a menționat că în acei patru ani, PSRM a reușit să se dezvolte, să crească pe plan politic și să obțină mai multe victorii în alegeri.

Furculiță a mai precizat că Igor Dodon are o experiență vastă de conducere a unor ministere, a administrației prezidențiale și din acest motiv se regăsește într-o activitate economică, precum conducerea Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă