PSRM

27 martie 2021

Corneliu Furculiță: Alegerile anticipate nu sunt o necesitate în timp de pandemie

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM Corneliu Furculiță a declarat Europei Libere că partidul sau nu va permite organizarea alegerilor anticipate în timp de pandemie. El sugerează că organizarea alegerilor anticipate poate avea loc doar cu un guvern care va avea depline atribuții si care va putea să administreze situația sanitară destul de complicată.

În cadrul interviului, președintele fracțiunii parlamentare a PSRM a spus că formațiunea din care face parte s-a pronunțat în repetate rânduri asupra necesității alegerilor anticipate, dar situația privind COVID-19 evoluează foarte dramatic, iar din acest motiv pe primul loc trebuie să fie controlul situației pandemice și vaccinarea masivă a populației.

“Noi ne-am pronunțat în repetate rânduri asupra necesității alegerilor anticipate, dar situația cu Covidul evoluează foarte dramatic și vedeți. N-ar fi corect acum să fim învinuiți că în decembrie am solicitat alegeri anticipate, iar astăzi vorbim tot despre necesitatea alegerilor anticipate, dar specificăm faptul că mai înainte trebuie să controlăm situația epidemiologică și subliniem necesitatea vaccinării masive a populației. Se spune că ar fi necesar ca vreo două milioane de persoane să fie vaccinate, pentru a stabiliza situația. Evident, și în lipsă de mijloace financiare, ne exprimăm dorința noastră ca mai întâi resursele financiare să fie îndreptate la procurarea vaccinurilor și nu la petrecerea alegerilor anticipate”, a spus Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă