PSRM

28 mai 2021

Corneliu Furculiță: Alegătorii care simpatizează partidele de stânga și-au exprimau mereu doleanța de a vedea unirea acestor forțe

Formarea Blocului electoral al Socialiștilor și Comuniștilor este un lucru benefic și pentru PSRM, și pentru PCRM. Liderul fracțiunii parlamentare a socialiștilor, Corneliu Furculiță, a declarat, într-un interviu pentru Europa Liberă, că unirea celor două formațiuni a fost a fost un obiectiv dorit de toți cetățenii cu viziuni de stânga.

“Alegătorii care simpatizează partidele de stânga își exprimau mereu doleanța de a vedea unirea acestor forțe. Noi am urmat aceste îndemnuri și considerăm că formarea blocului este un lucru benefic pentru ambele formațiuni și contăm foarte mult pe sinergia acestui efect”, a declarat Corneliu Furculiță.

Fruntașul socialist consideră că ultimele evenimente desfășurate în Republica Moldova, încălcarea flagrantă a Constituției de către șefa statului, Maia Sandu, creșterea galopantă a prețurilor, gestionarea proastă a economiei au servit drept catalizator pentru formarea Blocului Socialiștilor și Comuniștilor.

„Ultimele evenimente care au avut loc au servit drept catalizator pentru a forța liderii PCRM și PSRM să uite de supărări și frustrări și să găsească un compromis. În cele din urmă va avea de câștigat Republica Moldova”, a conchis Corneliu Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă