PSRM

01 decembrie 2023

Consiliul Republican al PSRM s-a întrunit în ședință

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al PSRM. În cadrul întrunirii au fost făcute totalurile alegerilor locale generale. Participanții la ședință au fost unanimi în opinia că PSRM a obținut un rezultat bun care le permite să muncească în vederea realizării angajamentelor pe care și le-au asumat în fața alegătorilor.

Totodată, a fost analizată situația economică și politică din țară. Membrii Consiliului Republican au condamnat politica promovată de actuala guvernare, care a compromis toate domeniile de activitate, a ruinat economia țării și întreprinde măsuri ce ar putea implica țara noastră într-un conflict militar.

În altă ordine de idei, membrii Consiliului Republican au decis convocarea pentru data de 19 decembrie a Congresului Extraordinar al formațiunii în cadrul căruia va fi modificat statutul PSRM, cu revenirea la funcția de președinte de partid. De asemenea, va fi prezentat noul program politic al partidului care va defini vectorul politicii externe a partidului.

Totodată, s-a decis că în cadrul Congresului PSRM va fi aleasă noua componență a Consiliului Republican, a comisiei de cenzori și președintele partidului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă