PSRM

07 februarie 2018

Consiliul Municipal Chişinău n-a susţinut iniţiativa liberalilor de a declara anul 2018 „Anul unirii” în capitală

Consiliul Municipal Chişinău nu a susţinut astăzi, 7 februarie, Declarația liberalilor de a declara anul 2018 – „Anul Unirii”. Consilierii municipali consideră, că astfel de proiecte nu sunt potrivite pentru a fi supuse dezbaterilor în cadrul Consiliului Municipal Chişinău.

„Să nu facem politică la nivelul autorităţilor municipale, dacă doriţi vă duceţi în Parlament cu astfel de proiecte. N-am făcut acest lucru pe parcursul a doi ani şi vă chem sa nu o facem nici în continuare. Trebuie să ne ocupăm de subiecte ce ţin de municipalitate, drumuri, transport, şcoli, spitale, suburbii, dar nu aspecte cu caracter politic”, a declarat consilierul PSRM, Ion Ceban.

Președintele fracțiunii PSRM în CMC a îndemnat consilierii să discute problemele orașului, care pe parcursul a 10 ani a degradat din cauza celor care au lucrat în detrimentul chișinăuienilor.

„Liberalii timp de 10 ani au făcut totul pentru a fura și a distruge acest oraș. N-au prezentat niciun proiect social. Să lăsăm politica și să discutăm despre ceea ce este important pentru oraș și pentru populație”, a menționat Ion Ceban.

Proiectul n-a obținut numărul suficient de voturi. Nicio fracțiune n-a votat inițiativa liberalilor de a declara 2018 „Anul unirii”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă