PSRM

10 septembrie 2018

Consilierii PSRM din CMC au participat la monitorizarea alegerilor din Moscova

Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban împreună cu alți doi colegi din același partid au participat, în colaborare cu Duma orășănească a Moscovei,  la procesul de monitorizare a alegerilor pentru primarul de Moscova, care au avul loc în ziua de 9 septembrie.

Consilierii au vizitat secțiile de votare din diferite localități, la 120 de km de Moscova. Ei au menționat că alegătorii doritori de a participa la votare, puteau să se înregistreze din timp. Acest lucru ar permite celor care în ziua alegerilor nu se vor afla în locul de reședința, dar la vilă sau în alt loc, să voteze în cadrul unor secții de votare special înființate.

”Fiecare secție de votare este dotată la fel, ca oricare altă secție din Moscova, și anume: camere de supraveghere, urne transparente de vot, grupuri mobile voluntare – tineret. Iar înregistrarea pentru a participa la alegeri a durat două luni.

Concomitent a avut loc campania de informare, de asemenea, secțiile au funcționat ca un centru unic de prestare a serviciilor de stat”, a menționat șeful fracțiunii PSRM din consiliul municipal Ion Ceban.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă