PSRM

05 iulie 2017

Consilierii municipali socialiști vor participa la Forumul Urbanistic de la Moscova

Delegația fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, condusă de președintele fracțiunii, Ion Ceban va participa la Forumul Urbanistic de la Moscova, care va avea loc la Moscova, în perioada 6-12 iulie.

Din componența delegației fac parte consilieri care reprezintă comisiile de profil, inclusiv juridică, socială, pentru construcții și teritoriu, pentru transport/utilități publice.

În acest an, Forumul Urbanistic de la Moscova va reuni 40 de țări-participante, 300 de speakeri, mai mult de 6.000 de participanți ai programului de afaceri. În plus, la programul extins al forumului sunt  așteptați  mai mult de 30 de mii de vizitatori.

Printre speakeri și participanți vor fi și primari ai orașelor din întreaga lume, reprezentanți ai administrațiilor municipale, urbaniști, arhitecți, experți, etc. Forumul este considerat unul dintre cele mai mari și mai prestigioase din lume, în ceea ce privește planificarea urbană, dezvoltarea orașelor și administrarea urbană.

În cadrul forumului va avea loc o prezentare a celor mai avansate și efective decizii de administrare, programe, proiecte de investiții, sisteme de administrare în situații de control, proiecte de dezvoltare urbană noi și eficiente  pe exemplul orașelor mari și medii din întreaga lume.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă