PSRM

13 iunie 2016

Consilierii fracţiunii PSRM din CMC propun organizarea unor discuţii în format larg privind referendumul de demisie a primarului general

Socialiştii cheamă la discuţii în format larg toate forţele politice care sînt interesate de referendumul de demisie a primarului general, Dorin Chirtoacă. Despre aceasta a relatat Ion Ceban, preşedintele fracţiunii PSRM în CMC, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ceban a invitat societatea civilă, presa şi toate forţele politice, indiferent de culoarea partidului şi viziuni politice la un dialog public care să fie transmis on-line.

TPA_5341“Invit toate forţele şi societatea civilă să participe miercuri, 15 iunie, ora 12:00, în cabinetul 15 din incinta Primăriei pentru a ne aşeza la masa de dialog în privinţa demiterii primarului general de Chişinău. Sînt două căi de obţinere a acestui scop: adunînd 10 procente din numărul total al semnăturilor alegătorilor din municipiu sau prin intermediul Consiliului Municipal. Îi aşteptăm absolut pe toţi care nu sînt indiferenţi faţă de haosul din oraş.

Trebuie să punem capăt acestor minciuni, acestui dezmăţ împotriva oraşului, a corupţiei, etc.” a declarat Ceban.

Ion Ceban, a indicat că apelurile şi cererile privind demisia primarului general răsună tot mai des, inclusiv din partea alegătorilor lui Chirtoacă, de aceea PSRM nu va rămîne indiferent faţă de doleanţele cetăţenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă