PSRM

28 aprilie 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit cu locuitorii din Vulcănești

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, împreună cu Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii parlamentare BCS, Grigore Novac, membrul Comitetului Executiv al PSRM și câțiva deputați din Parlament, au avut o întrevedere cu locuitorii din raionul Vulcănești.

Ca și la toate întâlnirile care au loc în sudul țării, oamenii au salutat călduros reprezentanții PSRM. Ei se arată optimiști chiar dacă sunt îngrijorați de problemele legate de păstrarea păcii și a liniștii în țară, chiar dacă sunt nemulțumiți de lipsa de profesionalism și incompetența guvernării, care a generat o creștere fără precedent a prețurilor la produsele de prima necesitate și la tarife.

Socialiștii au vorbit despre cele mai acute probleme cu care se confruntă societatea și despre acțiunile pe care le întreprind în Parlament și în autoritățile locale de soluționare a lor.

Igor Dodon a menționat că socialiștii rămân fideli principiilor sale de bază. „Pledăm pentru statalitate, limba și istoria moldovenească, tradiții, valorile noastre familiale, neutralitate și nu dorim război”, a remarcat secretarul executiv al PSRM.

Vlad Batrîncea a atras atenția asupra faptului că actuala guvernare știe doar cum să incite la ură și să lupte cu opoziția, dar nu poate aduce exemple ale rezultatelor muncii lor, sub formă de „vremuri bune”. El a spus că socialiștii insistă pe implementarea unor reforme reale, nu cosmetice, care duc la o îmbunătățire a vieții tuturor oamenilor.

Socialiștii au mai remarcat că, în mare parte, situația din regiune și, în mod special, din Vulcănești, va depinde de decizia pe care o vor lua cetățenii duminica viitoare. Dar, PSRM a fost, este și va fi aproape de oameni.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă