PSRM

30 iunie 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit cu liderii organizațiilor teritoriale PSRM din Drochia, Edineț și Râșcani

Igor Dodon, secretar executiv al Partidului Socialiștilor, și Maxim Lebedinschi, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au efectuat astăzi o vizită de lucru în raioanele Drochia, Edineț și Râșcani, unde s-au întâlnit cu conducerea și activiștii organizațiilor teritoriale.

Participanții la întrevedere au discutat în detaliu despre starea de lucruri din țară, despre rolul, semnificația și sarcinile Partidului Socialiștilor în această perioadă dificilă. În mod aparte au fost abordate subiecte legate de rezultatele activităților PSRM în fiecare raion, implementarea proiectelor sociale, culturale și de infrastructură, fiind conturat un plan de acțiuni pentru pregătirea alegerilor locale generale din această toamnă.

Igor Dodon și Maxim Lebedinschi au subliniat importanța consolidării echipei și a eforturilor pentru atingerea obiectivelor trasate. Liderii PSRM au dat asigurări celor prezenți că partidul rămâne fidel principiilor sale și va continua să apere interesele cetățenilor din fiecare localitate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă