PSRM

01 septembrie 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit cu activul organizației teritoriale din sectorul Rîșcani

Igor Dodon, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, împreună cu Zinaida Greceanîi, președintele de Onoare al PSRM, Vlad Batrîncea, președintele fracțiunii parlamentare BCS și Adrian Albu, candidatul desemnat de PSRM la funcția de primar general al Chișinăului, s-au întâlnit astăzi cu activul organizației teritoriale a PSRM din sectorul Rîșcani al capitalei.

Participanții la ședință au discutat despre situația din municipiu, menționând contribuția semnificativă a socialiștilor în schimbările calitative ce s-au produs în sectorul Rîșcani, unde în ultimii patru ani au fost renovate și amenajate parcuri, piețe, zone verzi, au fost reparate drumuri și curțile blocurilor, au fost instalate terenuri de sport și de joacă pentru copii.

Conducerea PSRM a subliniat necesitatea continuării acestei activități în beneficiul chișinăuienilor. Totodată, a fost discutat planul de acțiuni al membrilor PSRM pentru perioada campaniei electorale pentru alegerile locale generale din acest an.

Igor Dodon a îndemnat activiștii organizației teritoriale să depună toate eforturile pentru a obține cele mai bune rezultate în scrutin, ceea ce va conduce la implementarea în continuare a inițiativelor ce corespund necesităților orașului și intereselor locuitorilor săi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă