PSRM

20 aprilie 2023

Conducerea PSRM a discutat cu locuitorii raionului Dondușeni problemele cu care aceștea se confruntă

Astăzi, în cadrul unei vizite în nordul țării, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon și membrii Comitetului Executiv, Grigore Novac și Maxim Lebedinschi, s-au întâlnit cu membrii organizației teritoriale Dondușeni și locuitorii raionului, unde au discutat cele mai stringente probleme cu care se confruntă cetățenii.

Participanții la întâlnire și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile lipsite de profesionism ale conducerii țării, de ruperea legăturilor tradiționale cu partenerii noștri externi, în urma cărora exporturile de produse moldovenești au scăzut drastic, s-au închis întreprinderile, s-au redus locurile de muncă, iar oamenii sunt nevoiți să plece din țară în căutarea unei vieți mai bune.

Membrii PSRM din această regiune și-au exprimat îngrijorarea vizavi de acțiunile autorităților de implementare a reformei administrației publice locale fără a ține cont de opiniile cetățenilor, care se opun unor asemenea “optimizării” necugetate, rezultatele cărora deja sunt cunoscute după exemplul reformelor din sistemul de educație și sănătate. Ei au menționat că fără școli, centre medicale, fără primării, localitățile vor rămâne fără oameni și vor dispărea de pe harta țării.

În cadrul întâlnirii a fost exprimată opinia comună că doar o schimbare de putere poate soluționa situația din țară, de aceea este necesar de urmat obiectivele stabilite de conducerea PSRM, de participat activ la alegerile locale și de obținut victoria pentru a soluționa cu succes problemele cetățenilor.

În cadrul vizitei în raionul Donduşeni, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, a participat și la festivalul cântecului pascal, care a avut loc astăzi în satul Sudarca.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă