PSRM

18 august 2023

Conducerea PSRM a avut o întâlnire cu  activul PSRM din Bălți

Secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, împreună cu vice-președintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea, membrii Comitetului Executiv Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi, Grigore Novac, precum și cu deputatul PSRM, responsabil de coordonarea activității OT Bălți, Adrian Albu, au efectuat o vizită de lucru în capitala de nord a țării, unde s-au întrunit în ședință cu activiștii OT PSRM din mun.Bălți.

În cadrul ședinței a fost prezentat raportul de activitate a organizației teritoriale a PSRM din Bălți, condusă de noul președinte Maxim Moroșan și vice-președintele Pavel Voicu, aleși la finele lunii iunie curent.

Conducerea partidului a remarcat faptul că într-o perioadă foarte scurtă de timp OT PSRM Bălţi a trecut cu succes printr-un amplu proces de reorganizare. Au fost desfășurate activități organizatorice și de partid, inclusiv în ceea ce privește atragerea de noi membri și menținerea structurii organizațiilor primare de partid. Doar în ultimele săptămâni organizației i s-au alăturat câteva zeci de membri noi, tineri activi şi dornici să schimbe lucrurile în bine.

“Sunt convins că această echipă, puternică și ambițioasă, va avea un impact pozitiv nu doar asupra rezultatelor formațiunii, dar și va deschide noi perspective de dezvoltare pentru capitala de nord a Moldovei”, a menționat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă