PSRM

30 august 2023

Conducerea PSRM a avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale din sectorul Buiucani, Chișinău

Astăzi conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, împreună cu Adrian Albu, candidat desemnat de PSRM la funcția de primar general de Chișinău s-au întâlnit cu activul organizației teritoriale a partidului din sectorul Buiucani, Chișinău, în vederea aprobării acțiunilor ce vor fi întreprinse în timpul campaniei electorale pentru alegerile generale din acest an.

Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM a apreciat activitatea OT Buiucani pe parcursul ultimilor patru ani, grație căreia în sector au fost realizate proiecte care se bucură de popularitate la chișinăuieni. Este vorba despre terenurile de joacă pentru copii, terenurile de fitness și workout, instalate de socialiști, despre parcurile renovate etc.

”Chișinăuienii cunosc atitudinea serioasă pe care o au socialiștii față de interesele cetățenilor și responsabilitățile sale. Este important să muncim în continuare consolidat, eficient, în beneficiul locuitorilor capitalei”, a remarcat Igor Dodon.

Adrian Albu a menționat că alături de echipa de la Buiucani, având un program axat pe așteptările chișinăuienilor, PSRM are toate șansele de a obține rezultatele scontate în alegerile locale pentru Chișinău.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă