PSRM

29 august 2023

Conducerea PSRM a avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale a partidului din sectorul Centru, Chișinău

Astăzi, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, împreună cu Zinaida Greceanîi, președintele de Onoare al PSRM, Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM și Adrian Albu, candidatul desemnat de PSRM pentru funcția de primar general al capitalei, au avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale PSRM din sectorul Centru, Chișinău.

Discuțiile s-au axat pe acțiunile de pregătire către alegerile locale generale din acest an.

Vlad Batrîncea a remarcat necesitatea de a munci consolidat și eficient în vederea obținerii victoriei în scrutin, fapt care va permite implementarea în continuare a proiectelor inițiate de PSRM în municipiul Chișinău.

Zinaida Greceanîi a subliniat importanța de a comunica cu cetățenii cât mai des, prezentându-le proiectele și realizările partidului într-un mod clar și convingător.

În context, Adrian Albu a menționat că programul său electoral va fi elaborat în baza solicitărilor chișinăuienilor și reflectă interesele locuitorilor capitalei. Acesta are drept obiectiv modernizarea orașului și asigurarea unui trai decent pentru locuitorii lui.

”Avem proiecte concrete în domeniul social-economic și avem profesioniști care știu cum să le realizeze în practică. Suntem determinați să depunem toate eforturile ca orașul nostru drag să prospere”, a remarcat candidatul desemnat de PSRM la funcția de primar de Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă