PSRM

24 august 2023

Conducerea PSRM a avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale a partidului din sectorul Botanica, Chișinău

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, împreună cu Zinaida Greceanîi, președintele de Onoare al PSRM, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, și Adrian Albu, candidatul desemnat pentru funcția de primar general al capitalei, au avut o întâlnire cu activul organizației teritoriale PSRM din sectorul Botanica, Chișinău.

În cadrul întrevederii s-a vorbit despre reorganizările ce au avut loc în cadrul organizației teritoriale Botanica, despre proiectele realizate în sector cu susținerea consilierilor municipali PSRM din CMC, despre importanța consolidării echipei și continuării proiectelor inițiate de socialiști.

Igor Dodon a încurajat membrii organizației să se implice activ în campania electorală, subliniind importanța alegerilor locale pentru dezvoltarea Chișinăului.

”Sunt sigur că echipa PSRM are capacitatea și pregătirea necesară pentru a învinge în alegeri, a apăra interesele chișinăuienilor și a aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții locuitorilor orașului”, a subliniat Igor Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă