PSRM

15 decembrie 2022

Comitetul executiv PSRM: trădarea și traseismul politic nu are justificare

ПСРМ

PSRM întotdeauna s-a disociat și a condamnat corupția politică și migrația deputaților de la un partid la altul. Tristele experiențe, care au marcat istoria Parlamentului între anii 2015-2020, ne-au arătat câtă instabilitate politică și câte prejudicii pot aduce societății, fenomenul de traseism politic.

Am văzut cu toții că deputații, care se desprind de echipele lor și rămân în continuare în Parlament, sunt niște unelte politice, folosite, din umbră, de grupuri de interes. Nicio intenție pretins nobilă, nu poate justifica trădarea echipei, trădarea colegilor și a alegătorilor. Politicienii cu un adevărat simț al responsabilității, niciodată nu se vor lăsa folosiți în jocuri politice de culise.

Dacă Gaik Vartanean a decis să nu mai rămână în echipă, atunci singura cale bărbătească și onorabilă este să depună mandatul de deputat și să plece. Parlamentul nu mai trebuie tratat ca instrument de publicitate politică și ca mijloc de promovare a unor interse obscure. Mandatul pe masă, scuze de la alegători și drum bun!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă