PSRM

10 aprilie 2018

Comitetul Executiv Politic al PSRM a desemnat candidații la funcția de primar al municipiilor Chișinău și Bălți

Astăzi, 10 Aprilie, Comitetul Executiv Politic al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a desemnat în cadrul ședinței sale, candidații pentru funcția de primar general al  municipiului Chișinău și primar al municipiului Bălți, înaintați de către organizațiile teritoriale de partid, pentru a participa la alegerile locale noi din 20 mai 2018.

În calitate de candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a fost  desemnat Ion  Ceban, iar, în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Usatîi.

Reamintim că, candidatura lui Ion Ceban, pentru funcția de primar general al capitalei a fost  recomandată Comitetului Executiv Politic al PSRM, de către Consiliul Republican PSRM la data de 18 Martie, iar candidatura lui Alexandr Usatîi, a fost propusă de către organizația teritorială de partid Bălți, la 5 Aprilie.

De asemenea, la ședința Comitetului Executiv Politic al PSRM, au fost examinate platformele electorale a candidaților, care urmează să fie prezentate alegătorilor pentru eventuale completări și aprobare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă