PSRM

24 aprilie 2015

Comitetul executiv al PSRM a susţinut candidatura Zinaidei Greceanîi la funcţia de primar general al Chişinăului şi a aprobat lista consilierilor municipali

La sediul PSRM a avut loc şedinţa Consiliului Executiv al PSRM, în cadrul căreia a fost aprobată candidatura deputatului Zinaida Greceanîi la funcţia de primar general al Chişinăului şi lista consilierilor municipali din partea PSRM.

Lista candidaţilor la funcţia de consilieri municipali, include persoane competente şi profesioniste, capabile să oprească haosul din capitală şi să facă ordine în oraş. Este vorba despre mai mulţi colegi ai doamnei Greceanîi din fostul executiv, cum ar fi Andrei Stratan, ex-viceprim-ministru, ministru de externe, Larisa Catrinici, ex-ministru al sănătăţii. De asemenea în echipă vor fi prezenţi deputaţii socialişti Ion Ceban, Vlad Batrîncea ş.a.

Îndată ce Consiliul Electoral de circumscripţie electoral mun. Chişinău va stabili ziua şi locul primirii cererilor privind desemnarea la funcţia de primar general şi consilieri ai Consiliului municipal Chişinău, socialiştii vor depune documentele necesare pentru înregistrare.

Amintim că mai devreme Igor Dodon, liderul PSRM a menţionat că Doamna Greceanîi în funcţia de primar nu va face politică, ci se va ocupa doar de problemele locuitorilor oraşului. Potrivit lui Dodon doamna Greceanîi este numită pe bună dreptate cel mai bun prim-ministru în istoria Moldovei, fapt recunoscut de toţi: şi de oponenţii politici, şi de partenerii de dezvoltare. Doamna Greceanîi a fost cel mai bun tehnocrat şi nu a fost niciodată membră a vre-unui partid. Doamna Greceanîi este o profesionistă cu simţul răspunderii şi gospodină. 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă