PSRM

09 februarie 2016

Comitetul Executiv al PSRM a decis continuarea protestelor

Astăzi a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Politic al PSRM. În cadrul şedinţei socialiştii eu examinat situaţia politică din ţară şi au decis asupra poziţiei formaţiunii în acest sens.

Membrii executivului au hotărît că stoparea situaţiei catastrofale în economie şi domeniul social poate avea loc doar dacă forţele de opoziţie vor continua protestele, pînă la obţinerea alegerilor parlamentare anticipate. „Guvernarea poate ceda doar dacă va avea loc o presiune constantă, în creştere asupra tuturor instituţiilor de stat”, au constatat membrii organului de conducere al PSRM.

PSRM reiterează faptul că doar alegerile parlamentare anticipate, scoaterea instituţiilor de stat din captivitate, precum şi alegerea directă a preşedintelui statului de către popor constituie soluţia de depăşire a crizei sistemice în care se află RM.

În legătură cu aceasta, mîine, 10 februarie, PSRM îndeamnă cetăţenii să participe la o acţiune paşnică de protest în jurul Guvernului pentru a bloca mersul şedinţei cabinetului de miniştri.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă