PSRM

30 august 2019

Ion Ceban: Prin eforturi comune, vom readuce Chișinăului titlul de oraș verde, în care să vrei să trăiești!

Socialiștii continuă amenajarea zonelor verzi din capitală. Despre acest lucru a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare fostul președinte al fracțiunii PSRM din CMC, vicepreședintele Parlamentului și secretarul pentru ideologie al PSRM, Ion Ceban.

“Parcurile și scuarurile au fost întotdeauna mîndria Chișinăului! „Centura Verde” din sectoarele capitalei noastre a fost formată cu grijă o perioadă îndelungată. Însă a venit o vreme cînd unora nu le-a mai păsat de soarta parcurilor și, astfel, zonele de odihnă au fost lăsate să degradeze. Aceasta e o problemă foarte serioasă a orașului și trebuie soluționată în mod prioritar”, a menționat el.

Potrivit lui Ceban, în cadrul programului municipal cu destinație specială al PSRM, ce are drept scop restabilirea parcurilor, socialiștii au reușit să aloce bani pentru reparația parcului „Alunelul” de la Buiucani și pentu amenajarea parcului „Mezon” de la Rîșcani. PSRM continuă să lucreze în această direcție.

“Sperăm că, prin eforturi comune, vom readuce Chișinăului titlul de oraș verde, sigur și interesant, în care să vrei să trăiești!”, a conchis Ceban.

Sursa: http://aif.md/cheban-obshhimi-usilijami-my-vernjom-kishinjovu-zvanie-zeljonogo-goroda-v-kotorom-hochetsja-zhit-foto-video/
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă