PSRM

17 decembrie 2018

Programul cu destinație specială al PSRM pentru amenajarea curților este în curs de finalizare

Programul cu destinație specială al fracțiunii partidului socialiștilor din Consiliul Municipal pentru amenajarea curților din capitală, este în curs de finalizare. Acest lucru a fost adus la cunoștință de către consilierul municipal al PSRM, Vitalie Mucan, în cadrul conferinței de presă din 17 decembrie.

Potrivit consilierului, în prezent în Chișinău au fost instalate 101 terenuri de joacă, iar alte 42 au fost inaugurate la începutul anului. De asemenea, au fost instalate 68 terenuri de workout, iar altele 2 vor fi deschise în curînd.

Pe lîngă acestea, în baza programului au fost instalate 590 de bănci, iar 10 vor apărea în curînd.  350 de adrese au fost iluminate, iar în multe curți au fost asfaltate drumurile și trotuarele.

‘’De-a lungul acestui an, în suburbii, la fel au fost instalate terenuri de joacă și pentru fitnes”, a spus Vitalie Mucan, menționînd că timp de doar un an, au fost primite sute de cereri din partea cetățenilor, cu rugămintea de a  instala terenuri de joacă sau efectuarea anumitor reparații în curțile blocurilor.

Liderul fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban va prezenta în viitorul apropiat rezultatele proiectului și activitățile fracțiunii PSRM din cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă