PSRM

20 mai 2021

Lupta președintelui Maia Sandu împotriva corupției este de fapt o luptă împotriva opoziției

Lupta președintelui Maia Sandu împotriva corupției este de fapt o luptă împotriva opoziției. Acest lucru a fost declarat de deputatul socialist Bogdan Țîrdea.

„Maia Sandu luptă împotriva celor care au luptat împotriva oligarhilor, a celor care au luptat împotriva lui Plahotniuc etc., se luptă cu politicieni inacceptabili, cu partide pro-ruse”, a subliniat Țîrdea.

De asemenea, socialistul a făcut referire la componența echipei Maiei Sandu și a candidaților pentru funcția de deputați din partidul apropiat ei – PAS.

„Atunci când lupți împotriva corupției, împotriva oficialilor corupți, nu-i aduni în jurul tău. Au deja doi penali pe listele lor. Deci, eu așa și nu am înțeles, luptați cu oficiali corupți, criminali sau îi apărați și îi promovați în funcții? La ea în Președinție este domnul Negruța care a fost condamnat la trei ani pentru acte de corupție, la ea toți consilierii sunt pătați, care sunt cu diplome false, care au învârtit milioane prin offshor-uri, care nu au casă înregistrată, cineva are firme întregi în România care sunt ascunse de cetățeni. Și cu acești oameni lupți împotriva corupției? Maia Grigorievna, ai conștiință sau crezi că toți sunt idioți?”, s-a indignat Țîrdea.

Parlamentarul a menționat că și alte țări din spațiul post-sovietic au ajuns la putere sub sloganul combaterii corupției.

„Lupta împotriva corupției este principalul slogan. Ei vin cu acesta peste tot, în Georgia Saakașvili, în Ucraina Zelensky, în Moldova Sandu. Dar noi vedem cum se finalizează asta. În Georgia este război, în Ucraina este război, să nu dea Doamne să se întâmple și la noi”, a conchis Bogdan Țîrdea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă