PSRM

14 octombrie 2019

Majoritatea cetățenilor sunt gata să voteze pentru candidații PSRM

Locuitorii din Republica Moldova au făcut alegerea. Duminică, 20 octombrie, cetățenii țării noastre intenționează să susțină masiv candidații Partidului Socialiștilor care candidează pentru administrația publică locală din toată țara.

Conform rezultatelor sondajului de opinie publică, majoritatea respondenților, 30,8%, intenționează să voteze candidații PSRM la funcția de primar în toată țara. Acesta este primul loc în clasament. Pe de-al doilea, cu un decalaj mare, se pozițioanează partidul „Acțiune și solidaritate”, pentru care candidați vor vota 16,8% dintre respondenți. Pe locul trei se clasează – PDM. 8,7% dintre cetățeni intenționează să susțină candidații la funcția de primar din această formațiune.

O imagine practic similară este observată în intenția de a vota consilierii unui anumit partid. Conform acestui indicator, PSRM la fel deține poziția de lider – 29,9%.

Sondajul de opinie publică a fost realizat de către compania “Intellect Group” din proprie inițiativă și finanțare în perioada 4-11 octombrie. Studiul a implicat 1168 de persoane. Marja de eroare este de +/-3%.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă