PSRM

28 septembrie 2018

Bogdan Țîrdea: De ce ziarul Timpul scuipă în ortodoxie?

”Priviți  la  chelnerii publicației unioniste „Timpul”.

Astăzi au depășit toate limitele bunului simț. Titlul știrii, l-ar șoca chiar și pe ultimul ticălos: Mortăciune pentru bolnavii de cancer.  Dodon a anunțat că va fi adusă o bucată de cadavru sfînt la Institutul Oncologioc din Chișinău”.

Așa, acești lachei ai guvernării definesc moaștele Sfîntului Pantelimon, păstrate la Mănăstirea ”Sfîntul Pavel” de pe Muntele Athos.

Doar, relicvele Sfîntului Pantelimon sunt recunoscute ca făcătoare de minuni, tămăduind în timp sute de oameni incurabili. Și asta s-a produs în situații în care medicina era neputincioasă în fața bolii, iar oamenii se pregăteau de înmormîntare.

Asta deja nu este o simplă scuipătură în biserică,  este o acțiune banditească, un atac veninos   la adresa credincioșilor, la speranța lor, la cele mai sacre valori creștine.

În Moldova 94% dintre cetățeni- sunt ortodocși. Pentru ei, moaștele Sfîntului Pantelimon reprezintă o exaltare duhovnicească.

Acum, Sfintul Pantelimon este răstignit pe cruce, precum însuși Isus Hristos.

De fapt, ei au profanat nu doar moaștele Sfîntului Pantelimon. Au batjocorit peste 3 mil de moldoveni creștini, care cred în Isus Hristos și sfinți.

Isus a fost vîndut pentru 30 de arginți. Acești indivizi trădează pentru sume mult mai mari.

Numai Departamentul Românii de Pretutindeni, anual transferă 500 mii de lei, pentru ca ei să ponegrească credința noastră, tradițiile, obiceiele.

Acestă batjocură este scrisă de oameni care nu au dreptul moral să fie numiți ființe omenești.

Reamintesc că,  în fruntea ziarului stă Silviu Tănase, fratele lui Alexandru Tănase, ex-ministru al Justiției, ex-președinte al CC.

Dacă Alexandru Tănase a  umilit Constituția și democrația, de ce fratele său n-ar putea batjocori credința noastră?

Mai cu seamă că, acolo vin așa bani!

Cărui partid politic îi slujește această sugativă, nu merită de explicat. Toți, cu siguranță,  și așa cunosc. Un lucru este clar- locul său se află la WC.

Sper, că va veni și timpul, cînd așa și va fi…

Nu doresc nimănui să cunoască ce-s alea boli oncologice. Cine a văzut, înțelege.

În astfel de momente, doar Speranța poate salva. Moaștele Sfîntului Pantelimon- reprezință în sine speranța. Și dacă ele ajută, măcar un bolnav, asta deja și este un Mare Miracol”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă