PSRM

12 aprilie 2021

Bogdan Țîrdea: Așa acționează colonizatorii – jefuiesc poporul, apoi angajează intelectuali de buzunar care explică oamenilor că așa este corect!

Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu reacția ONG-urilor occidentale la adoptarea inițiativei legislative a PSRM de abrogare a „legii miliardului”, care prevede întoarcerea miliardului de dolari furat de către populație în locul celor care au comis „furtul secolului”:

– Ați observat ce urlete au stârnit sorosiștii când au văzut proiectul nostru despre abrogarea legii miliardului?

SPO Expert Grup a început să facă convulsii! ..

Să traducem mai pe scurt sensul isteriei. Dacă Poporul Moldovei îndrăznește să refuze să întoarcă miliardul furat de hoți, va veni sfârșitul lumii. Inflația, prăbușirea leului, sărăcia, foamete totală! Oligarhii trebuie să jefuiască, oamenii trebuie să le plătească jafurile!

La fel se va întâmpla dacă oamenii îndrăznesc să ia cel puțin 1 leu din banii lor din propriile rezerve ale Băncii Naționale! Aceștia pot fi utilizați doar de Rothschild, Rockefeller și Sistemul Federal de Rezerve al SUA. Iar dacă aveți nevoie de bani, împrumutați, ca Zimbabwe, de la FMI.

„Așa acționează colonizatorii și compradorii. Jefuiesc în mod deschis poporul, apoi angajează intelectuali de buzunar care explică oamenilor că așa trebuie să fie, că este corect!

Doamne, de ce permiți tuturor acestor soroșisti și oligarhi să-ți umilească și să-ți jefuiască propriul popor? De ce nu le deschizi ochii orbilor și urechile surzilor?

„Nu știm dacă Jawaharlal Nehru a rostit aceste cuvinte, dar acestea conțin adevărul pur:„ Cel mai rău dușman al poporului său este inteligența națională crescută de coloniști”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă