PSRM

09 octombrie 2020

Bogdan Țîrdea: Înainte de a acorda votul vostru unui sau altui candidat la funcția de Președinte, adresați-vă următoarea întrebare: care este părerea acestui cetățean în legătură cu familia, credința, tradițiile, căsătoria?

Politologul Bogdan Țîrdea a numit criteriile conform cărora îți poți determina candidatul.

– Înainte de a acorda votul unui sau altui candidat la funcția de Președinte, adresați-vă următoarea întrebare: care este părerea acestui cetățean în legătură cu familia, credința, tradițiile, căsătoria?

  1. Acesta crede că există mama și tata sau părintele 1 și părintele 2, ca în Italia, Franța, Scandinavia?
  2. Pentru el, familia este o căsătorie între un bărbat și o femeie sau între un bărbat și dracu știe cine, ca în întreaga Uniune Europeană?
  3. Ce părere are despre schimbarea genului, inclusiv pentru copii? La urma urmei, în SUA este în plină desfășurare acest proces!
  4. Ce părere are despre educația sexuală la școală? Vorbim despre manualele lui Soros despre cum un bărbat să iubească corect un alt bărbat și o femeie – o femeie!
  5. Chirtoacă evită să vorbească despre religie și despre valorile tradiționale. La fel ca O. Țîcu și R. Usatîi. Cu toate acestea, în perioada cînd primarul capitalei era Chirtoacă, paradele homosexualilor erau o tradiție bună și au avut loc chiar în centrul capitalei.
  6. Usatii promovează activ “Cererea și Oferta” și Newsmaker, care dedică zeci de articole drepturilor LGBT aproape în fiecare zi. A ajuns la absurd: fotografiile sale apar chiar sub articolele despre homosexuali și lesbiene!
  7. Năstase se prezintă ca un creștin adevărat din 2019: a ridicat o cruce pe clădirea Ministerului Afacerilor Interne. Dar nu am văzut niciuna dintre declarațiile sale publice în apărarea familiei tradiționale și bisericii. Sau am scăpat eu ceva? De asemenea, este neclar: este el sau în favoarea sau împotriva adoptării Convenției de la Istanbul, care promovează persoanele LGBT?

Cu M. Sandu, totul este foarte clar.

În 2013, această femeie a introdus în școlile din Moldova o enciclopedie de clasa a IV-a despre sexualitate, provocînd indignare în rîndul părinților și credincioșilor.

În 2014, a interzis rugăciunea de la începutul anului școlar.

Mass-media care o susținea, precum Ziarul de Gardă și Rise.md, au început să-l persecute pe mitropolitul Vladimir.

La 4 noiembrie 2016, Episcopul l de Bălți și Fălești, Marchel, a spus că Sandu este primul candidat din istoria Republicii Moldova care este susținut de comunitatea LGBT. Este vorba despre susținerea ONG-ului ei GenderDoc, care protejează drepturile minorităților sexuale. Apropo, liderii acestei organizații au propriile programe la TV 8, care face parte din cartelul media al Maiei Grigorievna.

De asemenea, deputații ei Popșoi și Gherman strigînd să accepte imediat Convenția de la Istanbul, altfel, cică vor ridica întreaga țară cu baionete. Ea însăși și întreaga ei echipă sunt reprezentanți ai Fundației Soros.  Și Soros însuși este cunoscut pentru legăturile sale cu lojile masonice.

Nu voi spune nimic nou dacă vă reamintesc că numai I. Dodon a indicat clar prioritățile din program: protecția familiei tradiționale, credința ortodoxă și valorile tradiționale.

Igor Nicolaevici a organizat anual festivaluri de familie în centrul capitalei, a participat la marșuri pentru familie, a organizat Congresul Mondial al Familiei la Chișinău și a sprijinit moral și financiar multe biserici și mănăstiri.

În această privință, adresez niște întrebări obișnuite: își amintește cineva că cel puțin unul dintre actualii concurenți la putere, cu excepția lui I. Dodon, a felicitat cetățenii cu ocazia sărbătorilor bisericești? Și care dintre ei a ajutat cel puțin o biserică, nu vă amintiți? Nici eu nu-mi amintesc…

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă