PSRM

17 aprilie 2020

Bogdan Țîrdea: ONG-urile din rețeaua lui Soros sunt în frunte în lupta împotriva Rusiei, neutralității, „separatiștilor”, moldovenilor …

(Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

O serie de organizații non-guvernamentale (inclusiv IDIS Viitorul, Promo-LEX, WatchDog.md, asociația Primaria Mea etc.) au solicitat Primăriei Chișinău să „amîne proiectele de infrastructură și să se concentreze pe combaterea COVID-19”.

Pe scurt, nu trebuie să construim drumuri, poduri, să reparăm blocuri, stații de epurare… Toți banii trebuie înrebuințați pentru Covid 19! Iar cînd va trece epidemia, vor spune – I. Ceban nu a făcut nimic pentru oraș! A înșelat cetățenii!

Apropo, de fapt, toate aceste ONG-uri fac parte din rețeaua lui Soros.

Toți liderii acestor organizații, într-un fel sau altul, sunt apropiați de PAS-ul doamnei Sandu (sau de simpatizanții ei înverșunați).

Cît valorează IDIS Viitorul, al cărui lider este Igor Munteanu, deputat al blocului ACUM? Ulterior, el a numit ajutorul Chinei – „propagandă”.

WatchDog.md – Tofilat, Pașa – nu au nevoie de publicitate. Se perindează pe la TV 8, chiar și o emisiune a fost transmisă acolo! Ne-au acuzat de calomnie și minciună împotriva doamnei M. Sandu și Guvernului ei! Au și montat un film, unde toate eșecurile sale au fost prezentate ca realizări.

Iar  recent au cerut să pedepsească cîteva televiziuni moldovenești pentru că au transmis felicitările de Revelion ale lui V. Putin.

Despre Promo-LEX este nevoie de scris o carte aparte! Ei sunt întotdeauna în fruntea luptei împotriva Rusiei, neutralității, „separatiștilor”, moldovenilor…

Bogdan Țîrdea: ONG-urile din rețeaua lui Soros sunt în frunte în lupta împotriva Rusiei, neutralității, „separatiștilor”, moldovenilor …

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă