PSRM

06 februarie 2019

Bogdan Țîrdea: niciun vot pentru “trinomul” oligarhilor!

Pe 2 februarie 2019 CEC,  aflat sub controlul total al PDM, a înregistrat lacheul PDM. Este vorba de Partidul Regiunilor.

Dezmățul  constă în faptul că, CEC a permis înregistrarea acestui partid, satelit al PD, sub simbol electoral Steluța Roșie, copie a simbolicii PSRM.

Mai sunt întrebări, cine este opoziția reală în această țară? Mai există dubii, de cine, în realitate, se teme PD?

Reamintesc, în 2014 PDM a lansat în cursa electorală două clone: Partidul Comunist Reformator (4.92%)) și Alianța pentru Uniunea Vamală (3.45%).

Ei au furat 8% din voturile PSRM, PCRM! În rezultat, PD-ul a păstrat puterea.

ATENȚIE: În 2014 în blocul pentru Uniunea Vamală intra și PARTIDUL REGIUNILOR!  Astăzi, lacheii dați din nou încearcă să fure viitorul cetățenilor.  Membrii Partidului Regiunilor atacă regulat numai PSRM! Niciun cuvînt despre PDM!

Liderul lor a fugit din Federația Rusă din cauza problemelor cu justiția. Actualmente încearcă să mintă cetățenii moldoveni, precum că, nu există nicio amnistie și nici nu va fi.

Apropo, și  Șhor are acces interzis în Federația Rusă. Întîmplător?

În același timp, pe flangul stîng a fost lansat PCRM și Șhor. Șhor de asemenea are roșu și alb,  același format al ziarului, emisiuni tv, aceleași promisiuni ca și PSRM.

PCRM, Șhor și Partidul Regiunilor în fiecare zi bat numai în PSRM!

PCRM, Șhor și Partidul Regiunilor niciun cuvînt nu pomenesc de Plahotniuc și PDM.

Sarcina primordială a PDM este preluarea puterii cu ajutorul TRINOMULUI, constituit din 3 partide oligarhice: PDM, PCRM și Șhor.

Ca urmare, toată puterea va fi concentrată în mîinile PDM. După alegeri toți deputații aleși pe listele PCRM și Șhor  vor trece în fracțiunea PDM, precum a fost în 2016!

PDM va deveni mai puternic și mai autoritar.

Asta deoarece, PDM nu avea niciodată puterea absolută, fiindcă era parte a diferitor alianțe (AIE1, 2, 3 ). Chiar și astăzi uneori trebuie să ia în calcul grupul Leancă, căruia i-a cedat Ministerul Apărării, funcția de vice- premier.

După alegerile din februarie nu vor socoti pe nimeni! Și principalul- nu vor lua în calcul cetățenii.

Soluția: niciun vot pentru TRINOMUL oligarhilor!

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă