PSRM

17 august 2021

Bogdan Țîrdea: Nu s-au potolit apele după numirea în funcție a unei verișoare a Maiei Sandu, că au numit deja alta

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Bogdan Țîrdea și-a exprimat indignarea față de faptul că, după victoria partidului pro-prezidențial PAS la alegeri, guvernarea urmează calea numirii în funcții pe baza legăturilor de familie și nu a profesionalismului.

„Domnilor, ei își bat joc?

Nu s-au potolit apele după numirea unei verișoare a Maiei Sandu Sandu în funcția de secretar de presă al Cabinetului prim-ministrului, că au numit imediat o altă verișoară de-a Maiei Sandu în funcție!!!

Este vorba despre Batin Tatiana, care a fost numită șefa aparatului Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Chiar dacă numele ei este Tatiana Batin, numele de familie de pe pagina ei de Facebook este Taburceanu, la fel ca A. Taburceanu, verișoara Maiei Sandu, care a fost numită într-o funcție publică pe bază de rudenie.

Nimeni nu știe cum a ajuns această domnișoară în această poziție și pentru ce merite. În aparatul Parlamentului nu a răspuns nimeni. Aceasta ignoră apelurile și cererile de pe Facebook …

Amintim concetățenilor că Sandu are 16 veri. Sunt sigur că Sandu i-a remarcat pe ei când a vorbit despre „vremuri bune” … ”, a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă