PSRM

20 mai 2021

Bogdan Țîrdea: Poporul din Moldova trebuie să fie stăpân în țara sa

Unirea PSRM și PCRM într-un singur bloc electoral va permite întoarcerea poporului la putere. Despre acest lucru a declarat deputatul socialist Bogdan Țîrdea. El a subliniat că, dacă cetățenii se străduiesc să păstreze suveranitatea țării noastre, atunci stataliștilor trebuie să li se acorde prioritate în alegeri.

„55 la sută din populația Moldovei este pro-eurasiatică, pro-moldovenească. Dacă unim PCRM și PSRM, vom uni electoratul pro-moldovenesc. Dacă ne unim, vom obține 55 la sută și vom putea restitui poporului controlul, pentru că poporul Moldovei trebuie să fie stăpân în țara sa, poporul Moldovei trebuie să dețină pământul lor și nu poporul Statelor Unite”, a subliniat Țîrdea.

Deputatul a subliniat că dacă partidul lui Usatîi nu intră în Parlament, stataliștii PSRM și PCRM vor putea obține o majoritate, vor restabili suveranitatea, vor restitui miliardul furat și vor oferi acestei țări șansa de a supraviețui. Usatîi nu are principii, nici idealuri, este gata să se vândă oricui, oricând, a subliniat Țîrdea.

„Ați văzut ce a făcut în timpul alegerilor prezidențiale, a luat și a trădat lumea rusă, a luat și a trădat moldovenii, ați votat pentru păpușa lui Soros, care astăzi vrea să vândă țara noastră Departamentului de Stat, americanilor, Occidentului.  În această situație, dacă Usatîi ajunge în parlament, va vinde toate voturile, va vinde deputații la pachet și cu amănuntul, se va târî în genunchi în fața Maiei Sandu și va face tot ceea ce ea îi comandă, ceea ce înseamnă o pierdere de suveranitate”, a conchis Bogdan Țîrdea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă